Ιωάννα Δημοπούλου


Γεννήθηκα στο Λονδίνο, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Αρχαιολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Αθηνών και συνέχισα με μεταπτυχιακά και διδακτορικό στην Οξφόρδη με εξειδίκευση στην Βυζαντινή Κεραμική. Εργάστηκα στο Υπουργείο Πολιτισμού για δύο χρόνια (2006-2008).

Το 2007 ξεκίνησα το δίγλωσσο μπλογκ μου Food Junkie not Junk Food (foodjunkie.eu), για να εκφράσω τις ανησυχίες μου ως προς το φαγητό. Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με γνωστούς σεφ. Εδώ και δύο χρόνια ασχολούμαι με τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική στο buttercup.gr, ενώ αρθρογραφώ στο μηνιαίο περιοδικό ζαχαροπλαστικής «Γλυκά Μυστικά».

Copyright © Dandelion by Pexeto